Hippocrates:  “Uw voeding is uw geneesmiddel,  uw geneesmiddel is uw voeding”

Hepato-Fytal


Plantaardige formule met choline voor de leverfunctie.
Bevat daarnaast Mariadistel, Geelwortel en Broccolikiemen
Hypoallergeen. Geschikt voor vegetariërs.

Flacon met 90 capsules.

Hulpstoffen:

Natuurlijke vulstof: microkristallijne cellu-lose, Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Natuurlijke kleurstof: titaandioxide.

ADH=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volgens EU Directive 2008/100/EC)

Vrij van:

gist, melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de

meeste bekende allergenen.

Zie ook de Allergenentabel.

Gebruik:

1 tot 2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Dit is een modulair product dat past in de Alfytal modulesuppletielijn, maar is ook onafhankelijk daarvan te gebruiken. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt U ongewenste overlappingen.

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens)

of borstvoeding.
Bij ziekte en medicijngebruik voor gebruik een deskundige raadplegen.
Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behouden van een gezond leven. Droog en koel bewaren, buiten bereik van jonge kinderen. Bevat drooghoudzakje – niet voor consumptie.

Kenmerken:

Hepato-Fytal bevat choline voor het be-houd van een goede leverfunctie en drie bioac-tieve plantenextracten ter ondersteuning. Zwarte peperextract is toegevoegd om m.n. de opname van curcumine te bevorderen. Alle plantenextracten zijn gestandaardiseerd
om de kwaliteit en de effectiviteit te waarborgen.

Het is aan te bevelen om dit product als kuur te gebruiken en niet continue, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.

Dit product bevat geen ingrediënten van dierlijke afkomst en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten.* gestandaardiseerd

Flacon 90 vegetarische capsules

Consumentenadviesprijs

Per 1 januari 2019: € 34,90

Wijzigingen voorbehouden