Hippocrates:  “Uw voeding is uw geneesmiddel,  uw geneesmiddel is uw voeding”

Immuno-Fytal

DE LOGISCHE FORMULE

Immuno-Fytal bevat de vitamines C en D, de mineralen Selenium en zink. Deze mogen de claim  voeren: voor het immuunsysteem. Groene thee en Andrographis zijn in afwachting van de goedkeuring van de claim “voor het immuunsysteem”.
Hypoallergeen. Vegetarisch.

Flacon met 90 vegacaps.

Hulpstoffen:
Vegetarische capsule: (Hydroxypropyl-methylcellulose), Natuurlijke vulstof: Aardappelzetmeel (Amylum solani), Flow verbeteraar: Zonnebloemolie (Oleum helianthus annuum).

Vrij van:

melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de meeste bekende allergenen.

Allergeneninformatie:

Dit product is hypoallergeen, maar bij gebleken overgevoeligheid voor een van de ingrediënten niet gebruiken. Bevat biergist en cafeïne (uit groene thee).

Gebruik:

2 x 1 capsule dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor zwangeren en kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding.

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen, zwangeren en zogenden.

Bij ziekte en medicijngebruik voor gebruik een deskundige raadplegen.

Niet gebruiken in combinatie met bloeddrukverlagende- en/of antistollings-medicatie, raadpleeg een deskundige. Kenmerken:

Immuno-Fytal bevat Vitamine C en D3, zink en selenium die de afweer van het lichaam ondersteunen.
Daarnaast bevat het een drietal bio-actieve (plantaardige) stoffen: Bèta-Glucan (uit biergist), Andrographis Paniculata, puur blad (Kalmegh / King of bitters / Indiase gentiaan) en pure Groene thee (blad). Andrographis is een geslacht van kruiden en struiken uit de acanthusfamilie (Acantha-ceae). De soorten uit het geslacht komen voor in tropisch Azië.
Immuno-Fytal is geschikt voor vegetariërs, niet voor veganisten.

Flacon 90 vegetarische capsules

Consumentenadviesprijs

Per 1 maart 2023: € 26,25 Wijzigingen voorbehouden

*RI=Referentie Inname