Hippocrates:  “Uw voeding is uw geneesmiddel,  uw geneesmiddel is uw voeding”

MultiMin Bone met vit. K2


Multimineraalformule speciaal voor het behoud van gezond botweefsel. Bevat als extra vitamine K2 en een ruime hoeveelheid vitamine D3. Vrij van ijzer en jodium. Bevat wel koper, borium en silicium.

Sterk hypoallergeen. Geschikt voor vegetariërs. Flacon met 90 capsules.

Hulpstoffen:

Vegetarische capsule: hydroxypropylmethyl-cellulose, Natuurlijk vulmiddel: amylum solani (aardappelzetmeel), Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, oleum helianthus annuum (zonnebloemolie), BetaïneHCl, Vitamines, Natuurlijke kleurstof: titaandioxide.

Kan sporen van soja bevatten (uit Natto)

ADH=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volgens EU Directive 2008/100/EC)

Vrij van:

gist, melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en andere bekende allergenen.

Gebruik:

2-3 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven.  Dit is een modulair product. Gebruik hiernaast een passende multivitamine (module 1) en/of andere specifieke modules. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.

Dit product bevat vitamine K2 (MenaQ-7). Deze vitamine is nauw betrokken bij de botopbouw. De vitamine K2 wordt gewonnen uit natto, een gefermenteerd Japans sojaproduct dat veel vitamine K bevat.
Daar in de multivitamines van ALFytal (module 1) geen vitamine K voorkomt, hoeft men niet bevreesd te zijn voor overlappingen als men de MultiMin Bone daarmee combineert. MultiMin Bone bevat tevens een ruime hoeveelheid vitamine D omdat de aanbevelingen hiervoor aanzienlijk zijn verhoogd en dit niet wordt gedekt door een multivitamine. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding.

Kenmerken:

Een multimineraal met alle noodzakelijke stoffen voor het behoud van botweefsel. Met behulp van vitamine K2 kan het eiwit osteocalcine zich binden aan het calcium in het bot. Hoewel de hoeveelheid vitamine K2 in dit product ruim binnen de toegestane hoeveelheid blijft, is het aanbevelenswaardig om bij gebruik van bloedverdunnende middelen de stollingswaarden in het oog te houden (trombosedienst).

Dit product bevat extra vitamine D, daar deze vitamine een essentiële sleutelrol heeft bij het behoud van sterke botten.
Geschikt voor vegetariërs, niet voor veganisten. Door het ontbreken van mogelijk allergene stoffen uitermate hypoallergeen.

Goed slikbare capsule. Inhoud mag uit capsule worden gehaald. Niet mengen met melkproducten - gebruik b.v.k. Appelmoes.
Flacon 90 vegetarische capsules

Consumentenadviesprijs

Tot 1 januari 2019: € 24,75

COMPLETE FORMULE MET VITAMINE D, BORIUM EN SILICIUM, EXTRA MAGNESIUM EN VITAMINE K2