Hippocrates:  “Uw voeding is uw geneesmiddel,  uw geneesmiddel is uw voeding”

Oxi-Protector Medium


Breed toepasbare antioxidantenformule met o.a. glutathion, cysteïne en curcumine.

IJzervrij, kopervrij en jodiumvrij, dus geschikt voor personen die deze mineralen niet extra mogen of willen gebruiken. Niet 100% vegetarisch. Hypoallergeen. Flacon met 90 vegacaps.

Hulpstoffen:

Natuurlijk vulmiddel: microkristallijne cellulose, vegetarische cellulose (HPMC) capsule, natuurlijke kleurstof: titaan-

dioxide. Mogelijk sporen van gelatine. ADH=aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volgens EU Directive 2008/100/EC)

Vrij van:

gist, melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en

de meeste bekende allergenen.

Allergeneninformatie:

dit product bevat curcumine (ingrediënt in kerriepoeder).

Zie ook de Allergenentabel.

Gebruik:

1-2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Dit is een modulair product dat past in de Alfytal modulesuppletielijn, maar is ook onaf-hankelijk daarvan te gebruiken. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding.

Kenmerken:

Oxi-Protector Medium bevat de vitamines C en E en de mineralen zink en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Tevens bevat het ter aanvulling hierop een aantal andere nuttige ingrediënten zoals glutathion, n-acetyl-cysteïne, luteïne, co-enzym Q10, alfa-liponzuur, bètacaroteen en curcuma.

Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerd synergetisch geheel.Flacon 90 vegetarische capsules

Consumentenadviesprijs

Per 1 januari 2019: € 38,25
Wijzigingen voorbehouden